Blijf zelf eigenaar van jouw eigen leerproces...

Trainen  |  Coachen  |  Communiceren

Coach 'on-demand'

Heb jij soms ook wel eens het gevoel dat een aanstaand gesprek een hindernis en geen uitdaging vormt? Dat je je nu al zorgen maakt over hoe het zal verlopen? Je niet weet hoe je het moet aanpakken? Je bang bent dat succes uitblijft?

Dan heb ik goed nieuws voor je!


Op afroep

Speciaal voor jou ben ik op afroep beschikbaar voor advies, motivatie of begeleiding. Je kunt direct een beroep op me doen. Dat zal meestal per telefoon zijn of per mail. Maar als jij het nodig vindt maken we snel een afspraak en kun je face to face mijn kennis en ervaring delen.

Als je weet dat je direct een beroep kunt doen op mijn objectiviteit, analytisch vermogen, creativiteit en kundigheid en ‘op afroep’ met mij kunt sparren, geeft jou dat meer zekerheid en rust in jouw werk.

Op momenten waarop jij het nodig hebt zal ik je helpen:

  • Een actueel strategisch of commercieel probleem direct voor je  analyseren en jou middelen geven om de oplossing meteen in de praktijk te brengen.
  • Samen met jou het gesprek met een medewerker of klant aangaan, waarbij ik je zal laten ontdekken waartoe je zelf in staat bent.
  • Op jouw aanwijzen een verkennend gesprek met een nieuwe klant voeren om de introductie van jou of jouw bedrijf voor te bereiden.
  • Samen met jou de tijd nemen om te analyseren waar je nu staat in jouw persoonlijke ontwikkeling en je waar gewenst op onderdelen laat trainen.
  • Jou laten ontdekken dat je in staat bent om zelf de regie te kunnen nemen over je eigen ontwikkeling.


Met Coach 'on-demand’ blijf je zelf eigenaar van je eigen leerproces.

Voor een effectieve aanpak is het wel nodig dat ik je eerst wat beter leer kennen. En jij mij, want wij kunnen alleen maar resultaat bereiken vanuit onderling vertrouwen. Bij voorkeur maak ik kennis met jou in jouw vertrouwde bedrijfsomgeving.  


Beeldvorming

Daarbij zal ik mij verdiepen in jouw onderneming of het werk dat je doet en de branche waarin je werkt. Ook zal ik kijken naar het type mensen waarmee je veelal contact hebt. Met dat beeld wil ik met jou aan de slag op de momenten dat jij het nodig vindt.  En als het jou past, nodig ik je graag uit om een keer in de omgeving van waaruit ik met ALTERUM opereer los te komen van de dagelijkse bedrijfsroutine.  Een gezamenlijke wandeling in de mooie Sallandse natuur werkt bevrijdend en geeft jou ruimte voor nieuwe energie en inspiratie.

Mijn aanpak als Coach 'on-demand’ is gebaseerd op NLP-uitgangspunten en heel veel praktijkervaring. Kijk maar eens op mijn LinkedIn profiel.

 

Investering en aanmelding

De investering voor deze module Coach 'on-demand' is opgenomen bij 'Tarieven' elders op de site. Aanmelden kan via het contactformulier. Binnen enkele dagen zal ik je mailen of bellen voor verdere afstemming. Het formulier is ook bedoeld voor eventuele vragen.